Aankoop | Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten

Je kansen op de woningmarkt vergroten?

Jou helpen bij de aankoop van een woning.
Dat is precies waar wij goed in zijn!

Informeer mij!
Aankopen

Het beste resultaat voor jou!

Huis kopen? Wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw droomwoning! Van slim zoeken, strategisch bieden tot een zorgeloze sleuteloverdracht omdat we alles tot in de puntjes van tevoren uitzoeken. Wij houden je met beide benen op de grond en zijn specialist in deze regio. En vanzelfsprekend zorgen onze specialisten voor de beste deal voor jou!

Schakel ons in
Anneke Aankoop Makelaar
Verhuisadvies

Een vrijblijvend verhuisadvies

Op zoek naar je droomwoning? Wij geven tips en tricks welke stappen je het beste kunt nemen tijdens de zoektocht naar een leuke woning. Aan het einde van het gesprek weet je precies waar je aan toe bent, hoe wij je kunnen begeleiden en wat je te wachten staat. Wij gaan je echt verder helpen!

Vrijblijvend verhuisadvies
Caroline Aankoop Makelaar
Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen Arthur van der Goes

Weet jij wat je kunt lenen?

Financieel adviseur Arthur van der Goes vertelt je graag meer over jouw mogelijkheden bij de aankoop van een woning.

Maak een afspraak
Werkwijze

Je droomwoning aankopen met je eigen aankoopmakelaar

Lilian Verhuisadvies Aankoop
Nikki Verhuisasdvies Aankoop
Getekend
1

Verhuisadvies

Maak een afspraak voor een vrijblijvend verhuisadvies. Hoe wij je kunnen helpen wordt duidelijk tijdens dit gesprek. Je krijgt inzicht in de route die je het best kunt nemen én we bieden je handvatten die je kunt gebruiken tijdens je zoektocht naar jouw droomwoning.
Eén ding is zeker waar: wij gaan je echt verder helpen!

2

Roze bril

Samen brengen wij je woonwensen in kaart. Door middel van onze aankooptool Copaan maken wij de beste match tussen jouw wensen en het woningaanbod. Is er een match, gaan we bezichtigen. Jullie bekijken de woning door een roze bril, wij kijken met een kritisch oog en houden je met beide benen op de grond. De stukken van de woning worden door ons grondig bestudeerd. Tijdens het hele proces adviseren wij je bij elke volgende stap.

3

Aangekocht

Je hebt je droomwoning gevonden! Met onze marktkennis adviseren wij jou over de reële marktwaarde en de beste voorwaarden. Er kan een bod worden uitgebracht! Wij doen natuurlijk de onderhandelingen namens én met jou. Yes, het bod is geaccepteerd. Wij controleren de koopakte en bijbehorende stukken, jullie hoeven alleen nog maar en mooie handtekening te zetten. Op naar de notaris!