Bedrijfspand verkopen | Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten

Bedrijfspand verkopen, verhuren of beheer?

Contact
Bedrijven

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Je wilt jouw bedrijfspand verkopen of verhuren? Welke valkuilen zijn er, wat is de beste manier om jouw bedrijfspand te verkopen of te verhuren en welke prijs hoort daarbij?

Rijnpoort Makelaars is een betrouwbare en betrokken makelaar die je adviseert en begeleidt bij de verkoop of verhuur van jouw pand. Een makelaar die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op de bedrijfsonroerendgoedmarkt.

Bedrijfspand verkopen
Ons bedrijventeam

Marc Westland en Lisanne Voordenhout

Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, Marc Westland en Lisanne Voordenhout, zullen met de uiterste zorgvuldigheid en inzet de verkoop of verhuur begeleiden. Zij staan bekend om hun actieve houding. Maak hier gebruik van en informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfspand. Vele tevreden verkopers en verhuurders gingen je voor!

Vrijblijvend adviesgesprek
Marc en Lisanne Bedrijfspand verkopen
Werkwijze

Je pand verkopen of verhuren

Marc verkoop bedrijfspand
Bedrijfspand verkopen/verhuren Zwethpoort
Lisanne Verhuurbeheer
1

Kopen of huren?

Je bedrijf groeit, maar heb je nog wel ruimte om te groeien? Wellicht kun je beter verhuizen? En ga je dan kopen of huren? Allemaal vragen waar Marc Westland je bij kan adviseren en begeleiden. Hij weet als geen ander wat de ontwikkelingen zijn in de bedrijvenmarkt. Toe aan de volgende stap? Wij helpen je echt verder!

2

Verhuren

Je hebt een winkel of bedrijfspand in eigendom en je wilt deze (of een deel ervan) verhuren. Dat kan! Door ons grote netwerk vinden wij de huurder die bij jou past. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Marc Westland komt graag bij je langs.

3

Vastgoedbeheer

Je verhuurt een pand of wellicht een aantal panden, maar je hebt geen tijd voor de administratieve rompslomp. Denk hierbij aan het innen van de maandelijkse huur, het bewaken van de huurtermijn en het doorvoeren van de jaarlijkse de huurverhoging. Ons advies: geef het uit handen en laat dit over aan de professionals! Nieuwsgierig? Lisanne Voordenhout vertelt je er graag meer over.

Bedrijfspand verkopen Naaldwijkseweg

Weet jij wat je pand waard is?

Benieuwd naar de waarde van jouw pand? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend waarde advies.

Gratis waarde advies
Reviews

Trots op wat klanten zeggen

Lisanne en Marc verkoop en verhuur bedrijfsruimte

De werkzaamheden van de makelaar heb ik als deskundig en plezierig ervaren. Er wordt vooraf onderzoek gedaan naar de markt van vraag en aanbod, waarbij ook toekomstige omgevingsfactoren worden meegenomen. Dit maakt het besluitvormingsproces zorgvuldiger.

Een vaste klant voor zakelijk vastgoed

Samenwerking als positief ervaren. We hebben uitgebreide gesprekken gevoerd en een goed advies gekregen. Fijn om mee samen te werken door goede begeleiding, deskundig advies en ze nemen de tijd voor je.

Een tevreden verkoper
Lisanne Verhuurbeheer

Vastgoedbeheer

Hulp nodig bij vastgoedbeheer? Ook daarvoor moet je bij Rijnpoort zijn!

Afspraak maken