Verkoop woning | Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten

Huis verkopen?

Wij nemen je bij de hand en zorgen voor het beste resultaat voor jou. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan een adviesgesprek
Verkopen

Eerlijk advies en optimale begeleiding

Jouw huis verkopen, dat is een grote stap. Een stap die je weloverwogen wilt maken. Je kunt het huis namelijk maar één keer goed verkopen en natuurlijk wil je dat dit zonder problemen verloopt. In dat traject willen wij jou graag begeleiden.

Klantgericht, deskundig en betrouwbaar zijn onze kernwaarden en daar staan we volledig achter. We doen er alles aan om dit waar te maken, want het verkopen van jouw huis is niet alleen het achterlaten van stenen. Het is meer dan dat. Het is vaak een fijne plek waar mooie herinneringen gemaakt zijn, daarom verkopen wij jouw huis alsof het ons eigen bezit is.

Maak een afspraak
Meta verkoop makelaar
Het beste resultaat voor jou! Het beste resultaat voor jou!
Verkoopadvies

Een vrijblijvend verkoopadvies

Onze makelaars komen graag bij je langs. Tijdens dit gesprek vertellen we je alles wat je wilt weten als je je huis wilt verkopen.

Vrijblijvend adviesgesprek
Verkoopadvies
Werkwijze

Je huis verkocht in vier eenvoudige stappen

Verkoop Makelaars Westland
Verkoop presentatie woning
Caroline verkoop makelaar
Getekend
1

Vrijblijvend adviesgesprek

Je wilt je woning verkopen, maar waar moet je beginnen en hoe bepaal je de vraagprijs? En hoe ga je slim om met de laatste ontwikkelingen in de markt? Over dat soort vragen krijg je eerlijk advies van één van onze deskundige makelaars.
Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierna weet je precies wat je van ons kan verwachten en hoe het verkooptraject eruit komt te zien.

2

Presentatie van je woning

Wij stellen alles in het werk om jouw woning vanaf het eerste ogenblik zo goed mogelijk te presenteren, daarom laten we professionele foto’s en video's maken, inclusief 360 graden foto’s. En ook onze dronepiloot gaat voor jou aan de slag voor super mooie beelden van grote hoogte! De eerste indruk is immers heel belangrijk.

3

Bezichtigingen

Jouw woning plaatsen we allereerst op onze 'binnenkort te koop-pagina'. Woningzoekenden kunnen nu al aangeven geïnteresseerd te zijn in de woning. Ook brengen we je woning onder de aandacht van ons zoekersbestand. Met ons grote netwerk benaderen wij gericht de woningzoekenden. Geïnteresseerden laten we de woning graag zien tijdens een bezichtiging. Nu is het alleen nog een kwestie van de juiste kandidaat koppelen aan jouw woning!

4

Verkocht!

Bod ontvangen en wat nu? Hier gaan we samen even goed voor zitten. Wat zijn de voorwaarden die door koper worden gesteld? Ook tijdens het onderhandelingsproces word je geadviseerd en begeleid door onze deskundige makelaar. Wanneer er tot overeenstemming is gekomen, maken wij de koopovereenkomst op en na ondertekening door beide partijen sturen wij de stukken naar de notaris. Nu is het wachten tot de overdracht.... Yes, de woning is verkocht!

Reviews

Trots op wat klanten zeggen

Ilse Verkoop Makelaar

Geweldige samenwerking en advies, altijd voor vragen bereikbaar. Het huis werd verkocht door mijn moeder die op leeftijd is en in een verpleeghuis woont. Tot twee keer toe ging de makelaar bij haar langs. Zo voelde mijn moeder zich betrokken bij de verkoop van haar huis waar ze vanaf 1976 gewoond had. Heel fijn contact!!

Verkoop Kamperfoelie 37, Naaldwijk

Fijn contact gehad met de makelaars van Rijnpoort Makelaars. Ze hielden me goed op de hoogte van de voortgang en bij het maken van keuzes gaven ze goed advies of legden ze duidelijk uit wat de verschillende opties waren en wat daarvan de voor- en nadelen waren.

Verkoop Graanveld 43, Naaldwijk

Het contact verliep zeer prettig. Ze hebben het bij Rijnpoort goed voor elkaar. Het maakt niet uit wie je spreekt, want stuk voor stuk weet iedereen de laatste stand van zaken. De begeleiding konden wij ons niet beter wensen en we zouden Rijnpoort ook bij iedereen aan willen raden.

Verkoop Rijnweg 220, Monster
Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen Arthur van der Goes

Vragen over je hypotheek?

Onze financieel adviseur Arthur van der Goes informeert je graag.

Maak een afspraak