Hypotheken - Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten
Hypotheken

Hypotheken

Hoe zorg je ervoor dat je een hypotheek kiest die het beste past bij jouw persoonlijke omstandigheden, zowel nu als in de toekomst?
Wij zoeken voor je naar een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden. Er wordt een analyse gemaakt en bekeken welke hypotheekvorm(en), looptijd en rentevastperiode het beste bij jou past. In een persoonlijk gesprek zet Arthur van der Goes helder op een rij welke specifieke mogelijkheden er voor jou zijn.

Kom je in aanmerking voor een Starterslening bij jouw gemeente, dan kunnen wij je volledig begeleiden bij het aanvragen van deze lening.

Is het voor flexwerkers mogelijk een hypotheek af te sluiten? Jazeker! Flexwerkers met een perspectief verklaring kunnen zelfs al na 1 jaar een hypotheek afsluiten. Vraag bij ons naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Bent je ondernemer, dan regelen wij van A tot Z de hypotheek voor de aankoop van jouw woning. Omdat hier nog meer maatwerk bij komt kijken kun je profiteren van de toegevoegde waarden van ons kantoor. Het is namelijk zo dat geldverstrekkers in sommige gevallen mogen afwijken van de standaard normen. Wij zoeken dit graag voor je uit!