Griendstraat 17, Krimpen Aan Den Ijssel

Omschrijving

Een zeer luxe, onder architectuur afgewerkt, multifunctioneel kantoorpand van totaal 140 m², gelegen op het kleinschalig industrieterrein “De Krom”, nabij Oud Krimpen. De kantoorruimte is gesitueerd tegenover de watersport vereniging, waardoor men een fraai uitzicht heeft over het water en de natuur.

Het industrieterrein aan de Lekdijk is centraal gelegen en heeft binnen enkele autominuten ontsluiting op het landelijk wegennet, N210 richting Bergambacht en Gouda of Rotterdam, Capelle aan den IJssel met aansluiting op het landelijk wegennet via de A16. Door de nabij gelegen bushalte is het object met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Omschrijving
Hoogwaardig en luxe afgewerkte, zelfstandige kantoorruimte van ca. 140 m² gelijkelijk verdeeld over de parterre en 1e verdieping.

Indeling Parterre:
- Representatieve entree-/ ontvangstruimte
- Moderne opgang naar de verdieping, voorzien van roestvrijstalen details
- Ruime kantoorkamer met aansluitend een spreekkamer
- Centrale verwarming middels radiatoren
- Luxe keuken-/ pantry met diverse apparatuur
- Hoogwaardig afgewerkte toiletgroep met apart dames en heren toilet

Indeling verdieping:
- Ruimte lichte hal/overloop
- 3 ruime aparte kantoorruimtes
- 1 vergaderkamer
- Archiefruimte met patchkast
- Modern afgewerkt geheel betegeld toilet
- Systeemplafond met verlichting en ingebouwde airconditioning

Aanvaarding:
Per direct.

Vraagprijs koop:
€ 187.500,-- k.k., exclusief b.t.w.

Vraagprijs huur:
€ 1.250,--- per maand, exclusief b.t.w. en gebruikerslasten

Huurperiode:
In overleg

Parkeren:
Langs de openbare weg (onbetaald parkeren)

Servicekosten:
N.v.t. Huurder zal voor eigen rekening en risico zorgdragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de b.t.w. dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van maandprijsindex volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Voorbehoud:
- positief krediet informatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Locatie

[ { "address": "Griendstraat 17", "zipCode": "2921 LA", "city": "Krimpen Aan Den Ijssel", "lat": 51.9062705, "lng": 4.59054, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 187.500,- k.k. — € 1.250 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
140 m²

Indeling

Verdiepingen
2

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Direct een vraag?

Bel ons bedrijven team:
0174 294 652

Of mail naar:
info@rijnpoort.nl