Keurmeester 1, Kwintsheul

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfs-/opslagunit van 48m² gelegen op de begane grond en ca. 48m² kantoor op de verdieping alsmede 2 eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde.

Indeling parterre:
Op de parterre is een open opslag/werkruimte van ca. 48 m² v.v. een betonvloer en een aparte geheel betegelde toiletruimte met hangend toilet. De toegankelijk via een aparte entreedeur en een handmatige bediende overheaddeur.

Indeling verdieping:
Op de verdieping is een kantoorruimte met keukenblok en een spreekkamer en het geheel wordt verwarmd middels een cv-combiketel met radiatoren.

Huurprijs:
€ 750,-- per maand exclusief BTW.

Oplevering:
In overleg/per direct.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de b.t.w. dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van maandprijsindex volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten.

Voorbehoud:
- positief krediet informatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Locatie

[ { "address": "Keurmeester 1", "zipCode": "2295 SC", "city": "Kwintsheul", "lat": 52.0161622, "lng": 4.2591207, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Bouwjaar
2013
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
96 m²

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
overheaddeuren

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Direct een vraag?

Bel ons bedrijven team:
0174 294 652

Of mail naar:
info@rijnpoort.nl