's-Gravenzandseweg 18 B, Wateringen

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand van totaal ca. 84 m² is gelegen op het nieuwe, moderne bedrijventerrein “Westland Business Centrum” te Wateringen o.a. nabij de route richting de Hornbach en is gesitueerd nabij de doorgaande weg N211, welke aansluiting geeft op het rijkswegennet, te weten de A-4, A-12 en A13.

Het bouwjaar is 2007.

Omschrijving
Multifunctionele bedrijfsunit van ca. 42 m² oppervlakte op de parterre en ca. 42 m² verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen.
Huidige gebruiker heeft op de etage een fraai kantoor gerealiseerd voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, airco, toilet en pantry.
Het bedrijfspand verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zo te betrekken.
De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bediende overheaddeur en krachtstroom.

Vereniging van Eigenaren
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage is € 65,-- per maand per unit.

Aanvaarding:
In overleg

Vraagprijs koop:
€ 145.000,-- k.k. (21% BTW van toepassing)

vraagprijs huur:
€ 795,-- per maand, exclusief b.t.w. en gebruikerslasten

Huurperiode:
In overleg

Parkeren:
Er bevinden zich 2 parkeerplaatsen voor het bedrijfspand

Servicekosten:
N.v.t. Huurder zal voor eigen rekening en risico zorgdragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de b.t.w. dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van maandprijsindex volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Voorbehoud:
- positief krediet informatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Locatie

[ { "address": "'s-Gravenzandseweg 18", "zipCode": "2291 PE", "city": "Wateringen", "lat": 52.0144942, "lng": 4.2807141, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 138.000,- k.k.
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Bouwjaar
2007
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
126 m²

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
overheaddeuren, krachtstroom, toilet, pantry
Luchtbehandeling
airconditioning

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Direct een vraag?

Bel ons bedrijven team:
0174 294 652

Of mail naar:
info@rijnpoort.nl