Naaldwijkseweg 86 b, Wateringen

Omschrijving

Bedrijventerrein ”Zwethove”is gelegen langs de entreeweg naar Wateringen en Uitstekend bereikbaar met een directe aansluiting op de A4 ( richting Amsterdam), A13 ( richting Delft/Rotterdam) en A12 (richting Gouda/Utrecht).Tevens is openbaar vervoer in de directe nabijheid te vinden. De ligging in de directe omgeving van “Hornbach” verstrekt de attentiewaarde.

Het betreft hier een modern bedrijfsverzamelgebouw met daarin deze bedrijfsruimte van ca. 91 m² op de begane grond en ca. 93 m² op de verdieping.
Aan de voorzijde zijn 2 eigen parkeerplaatsen gelegen.

Bouwjaar ca. 2012.

Indeling parterre:
Entree middels aparte loopdeur en handmatig bediende overheaddeur ca. 3,20 m x 3,20 m (bxh), bedrijfsruimte (ca. 91 m²) met trapopgang naar verdieping. De parterre is v.v. een gecoate betonvloer met een draagvermogen van ca. 1000 kg/m².
Op de parterre is een afgedopte riolering met de mogelijkheid om hier een toiletruimte te maken.

Indeling verdieping:
Open kantoorruimte van ca. 93 m² met raampartij aan de voorzijde.
De gehele verdieping is v.v. een betonnen vloer met een draagvermogen van ca. 400 kg/m².

De bedrijfshal is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen zoals, gas, water en elektra (220/380 volt) alsmede CAI en Telefoon.

Aanvaarding:
Per direct.

Vraagprijs koop:
€ 209.000,-- k.k. exclusief b.t.w.

Vraagprijs huur:
€ 1.250,-- per maand, exclusief b.t.w. en gebruikerslasten.

Huurperiode :
In overleg.

Parkeren:
Er bevinden zich twee parkeerplaatsen voor het bedrijfspand.

Servicekosten:
N.v.t. Huurder zal voor eigen rekening en risico zorgdragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de b.t.w. dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is aktief. Bijdrage € 59,87 per maand.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van maandprijsindex volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Voorbehoud:
- positief krediet informatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Locatie

[ { "address": "Naaldwijkseweg 86", "zipCode": "2291 PA", "city": "Wateringen", "lat": 52.013525, "lng": 4.2836031, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 209.000,- k.k. — € 1.250 p.m.
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfshal, Kantoorruimte
Bouwjaar
2012
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
184 m²

Indeling

Verdiepingen
2
Voorzieningen
overheaddeuren, betonvloer

Omgeving

Ligging
bedrijventerrein
Parkeren onoverdekt
2 Parkeerplekken

Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Direct een vraag?

Bel ons bedrijven team:
0174 294 652

Of mail naar:
info@rijnpoort.nl