Start verkoop project Heulpark / Kwintsheul - Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten
Nieuwbouw

Start verkoop project Heulpark / Kwintsheul

  • Rijnpoort Makelaars
  • 15 juni 2023

Op vrijdag 23 juni start de online verkoop van de eerste groene buurtjes Toscaanse Jasmijn en Kamperfoelie die gezamenlijk 26 woningen omvatten. Vanaf dat moment zijn alle aankoopdocumenten beschikbaar op de website www.heulpark.nl.

Kom naar het verkoopevent!
Op woensdag 28 juni is er een verkoopevent, waar wij voor je klaar staan om alle vragen te beantwoorden en je de aankoopdocumentatie te overhandigen. Je bent van harte welkom van 19.00 tot 21.00 uur bij Quintus. Adres: Leeuwerik 1 in Kwintsheul.

Inschrijvingsprocedure
Vanaf 23 juni is het mogelijk om je in te schrijven op één van de woningen in Heulpark. De inschrijfperiode loopt tot en met 2 juli. Daarna zullen de woningen worden toegewezen op basis van het gemeentelijke registratiesysteem van Gemeente Westland. Hoe langer je hier staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een nieuwbouw koopwoning. Meer informatie hierover vind je op de website van Gemeente Westland.

Financiële check
Bij de toewijzing van de woningen wordt rekening gehouden met de financiële mogelijkheden. Een financiële check, in de vorm van een ondertekende hypotheekverklaring opgesteld door een bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker, die aantoont dat een inschrijver de toegewezen woning kan financieren, is daarom een inschrijfvoorwaarde. Er wordt op deze manier immers meer zekerheid verschaft over de financiële haalbaarheid.

Mocht je nog niet beschikken over een dergelijke verklaring, dan kan deze financiële check via één van onze makelaars vrijblijvend aangevraagd worden bij de financiële adviseur Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen. Mocht je de woning uit eigen middelen willen betalen, dan kun je straks bij het inschrijfformulier een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ uploaden en heb je geen financiële check nodig.

Op zoek naar je droomwoning?

Er is meer mogelijk dan je denkt. Maak een gratis zoekopdracht aan of neem vrijblijvend contact op.

Gratis zoekopdracht