Nieuwbouw Westland | Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten

Samen bouwen aan een optimaal project.

Advies aan ontwikkelaars en aannemers van grondaankoop tot oplevering

Dit wil ik!
Nieuwbouw advies en verkoop

Op naar een optimaal resultaat

Al vele jaren houden wij ons met veel plezier bezig met advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten in en rondom het Westland. Door jarenlange expertise, uitgebreide systemen en structureel marktonderzoek zijn wij goed op de hoogte van de woningmarkt, de ontwikkelingen, de vraag en de kansen in de regio. Daarnaast weten we door dagelijks klantcontact waar de behoeftes liggen aan de vraagzijde. We gaan voor een optimaal resultaat, in alle opzichten.

Maak kennis met Rijnpoort Makelaars
Nieuwbouw Duyn Monster
Advies

Van grondaankoop tot oplevering

Voor een optimaal resultaat adviseren wij projectontwikkelaars en grondeigenaren het liefst al vanaf grondaankoop tot aan de oplevering van het project. In elke fase werken we samen met ontwikkelaar aan het beste resultaat.

Nieuwbouwspecialist

Dé schakel tussen ontwikkelaar en woningzoeker

Rijnpoort Makelaars is geregistreerd als NVM Nieuwbouwspecialist. Dit betekent dat wij optreden als schakel tussen ontwikkelaar en woningzoeker. Wij kennen de wensen van de klant en maken de vertaalslag naar het meest optimale woonproduct. Daarnaast adviseren wij ontwikkelaars tijdens het gehele proces gevraagd en ongevraagd zowel schriftelijk als mondeling van advies. Zowel voor-, tijdens als na de verkoop van de nieuwbouwwoning fungeren wij als dé schakel tussen ontwikkelaar en koper.

Team nieuwbouw

Meet the team

Het team van Rijnpoort Makelaars afdeling nieuwbouw bestaat uit Angelique Grootscholten, Nikki Breure, Ilse van Winden en Anneke van Ruijven-Janssen. Zij adviseren zowel opdrachtgevers als klanten graag en met enthousiasme over de te (ver)kopen nieuwbouwwoning. Veel tevreden ontwikkelaars, aannemers en kopers gingen je voor. Meedenkend, persoonlijk en nét dat stapje extra. Wij nemen de gehele verkoop uit handen zodat jij je bezig kunt houden met het ontwikkelen. Op naar een efficiënte samenwerking met een optimaal resultaat voor alle partijen.

Over ons
Nieuwbouw advies Team Rijnpoort
Angelique Makelaar Nieuwbouw

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

We maken graag een afspraak om kennis te maken.

Dat wil ik!