Verhuur | Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten

Woning of bedrijfspand verhuren?

Wij nemen je bij de hand en zorgen voor het beste resultaat voor jou. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan een adviesgesprek
Verhuren

Eerlijk advies en optimale begeleiding

Jouw huis of bedrijfspand verhuren, zonder risico's. Wie kan je hierbij goed adviseren en neemt je werk uit handen? Onze makelaars zijn hierin gespecialiseerd en willen je in het verhuurtraject graag begeleiden.

Klantgericht, deskundig en betrouwbaar zijn onze kernwaarden en daar staan we volledig achter. We doen er alles aan om dit waar te maken.

Maak een afspraak
Huurwoning Strigastraat Naaldwijk
Het beste resultaat voor jou! Het beste resultaat voor jou!
Verhuuradvies

Een vrijblijvend verhuuradvies

Onze makelaars komen graag bij je langs. Tijdens dit gesprek vertellen we je alles wat je wilt weten als je je pand wilt verhuren.

Vrijblijvend adviesgesprek
Marc en Lisanne Verhuuradvies
Werkwijze

Je woning of bedrijfspand verhuurd in vier stappen

Verhuur bedrijfspand Westlandseweg
Verhuur Kerklaan Wateringen
Getekend
Lisanne Verhuurbeheer
1

Vrijblijvend adviesgesprek

Je wilt je woning of bedrijfspand verhuren, maar waar moet je beginnen en hoe bepaal je de huurprijs? Hoe ga je slim om met de laatste ontwikkelingen in de markt? En hoe vind ik de geschikte kandidaat voor mijn pand? Over dat soort vragen krijg je eerlijk advies van één van onze deskundige makelaars.
Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierna weet je precies wat je van ons kan verwachten en hoe het verhuurtraject eruit komt te zien.

2

Bezichtigingen

Hoe vinden we de geschikte kandidaat voor jouw pand? Omdat wij een groot netwerk hebben, benaderen wij gericht de zoekers naar een woning- en/of bedrijfspand. Dit doen we door middel van ons zoekersbestand, onze website en funda net als social media. Geïnteresseerden worden gescreend en er vindt een financiële check plaats. Wanneer dit positief is, laten we het pand graag zien tijdens een bezichtiging.

3

Verhuurd!

Wanneer een huurder akkoord gaat met de huurvoorwaarden, kan de huurovereenkomst opgesteld worden. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de huurwetgeving en gebruiken de meest recente officiële huurovereenkomst. Bij oplevering van de woning of bedrijfspand aan de huurder zorgen wij voor een volledig inspectierapport, waarin de huidige staat van het pand wordt gedocumenteerd, inclusief foto's.

4

Vastgoedbeheer

Je verhuurt een pand of wellicht een aantal panden, maar je hebt geen tijd voor de administratieve rompslomp. Denk hierbij aan het innen van de maandelijkse huur, het bewaken van de huurtermijn en het doorvoeren van de jaarlijkse de huurverhoging. Ons advies: geef het uit handen en laat dit over aan de professionals! Nieuwsgierig? Lisanne Voordenhout vertelt je er graag meer over.

Rijnpoort Makelaars Aankoop

Weet jij wat je pand waard is?

Benieuwd naar de huur- of verkoopwaarde van jouw woning of bedrijfspand? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend waarde advies.

Gratis waardeadvies