Taxatie Woning Westland | Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten

Taxatie van je woning

Wij verzorgen een compleet, snel en digitaal NWWI taxatierapport.

Taxeer mijn woning
Taxeren

Een solide basis voor volgende stappen

Ga je verbouwen, heb je een woning gekocht of wil je jouw woning verkopen? Dan heb je een taxatierapport nodig. Wij komen graag bij je langs om jouw woning te taxeren.

NWWI gevalideerd taxatierapport
Anneke Aankoop Makelaar
Taxatierapport

Woningwaarde

De waarde van de woning wordt berekend aan de hand van verschillende bouwkundige elementen, de actuele marktontwikkeling en kennis van de markt. Door onze jarenlange ervaring in het aan- en verkopen van woningen zijn wij heel goed in staat de waarde van jouw woning bepalen.

Taxatie advies
Taxatie Hermelijn
Taxatie

Je huis laten taxeren

Taxatie Anneke
Taxatie Platostraat
1

NWWI taxatie

Ga je verbouwen, heb je een woning gekocht of wil je jouw woning verkopen? Dan heb je een taxatierapport nodig. Wij komen graag bij je langs om jouw woning te taxeren. Onze taxateurs zijn NVM-gecertificeerd en maken rapporten met het keurmerk NWWI op. Dit rapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

2

Kosten

Voordat we de taxatie voor je uitvoeren, geven we een heldere opgave van de kosten. Zo kom je niet voor verrassingen achteraf te staan. Wist je overigens dat de taxatiekosten voor het verkrijgen van financiering fiscaal aftrekbaar zijn? Wij leveren het taxatierapport compleet, snel en digitaal bij je aan. Zo kun je snel verder.

Nikki huis waarde

Geen taxatie nodig, maar wel de waarde van je woning weten? Vraag dan om een waarde advies. Onze makelaar komt bij je langs om de waarde van je woning te bepalen. Aan deze afspraak zijn geen kosten verbonden en geen verdere verplichtingen.

Gratis waardebepaling