Verzekeringen | Rijnpoort Hypotheken & Verzekeringen
Mijn favorieten

Verzekeringen

Schade melden
Verzekeringen

Advies op maat bij Rijnpoort Hypotheken & Verzekeringen

Door ons sterke informatienetwerk en onze goede samenwerking met verzekeringsmaatschappijen zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de assurantiebranche. Hierdoor beschikken wij over alle relevante informatie waardoor wij jou een passende verzekering kunnen aanbieden. Onze verzekeringsadviseur Sylvia van Kester bekijkt graag met jou de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen Sylvia Kaat
Advies

Wij leveren maatwerk

Particuliere verzekeringen
MKB verzekeringen
Uitvaart verzekering
1

Particuliere verzekeringen

Met een particuliere verzekering kun je je verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen die veel geld kosten. Hierbij kunt je denken aan schade, diefstal, ziekte of ongelukken. Maar welke verzekering(en) heb je nodig om die risico’s af te dekken en welk(e) risico(‘s) kun je zelf dragen? In een persoonlijk gesprek bespreken wij dit graag met jou.

Bij een particuliere schadeverzekering moet je denken aan een verzekering voor jouw woning en inboedel, maar ook een aansprakelijkheid,- rechtsbijstand- en doorlopende reisverzekering (inclusief annulering) zijn verzekeringen die van belang kunnen zijn.

Zou je graag een offerte ontvangen voor een nieuwe autoverzekering ? Onze adviseur Sylvia van Kester vraagt informatie op bij verschillende maatschappijen en stuurt je met plezier een passende offerte toe.

2

MKB verzekeringen

Voor jou als ondernemer is het belangrijk om je goed te verzekeren. Je moet je hierbij afvragen: welke risico’s kan ik zelf dragen en welke risico’s moet/ wil ik gaan verzekeren.

Heb je een eigen pand? Dan is het verstandig om hiervoor een gebouwenverzekering af te sluiten. Met een inventaris goederenverzekering verzeker je jouw zaken tegen o.a. brand en waterschade. Worden er goederen vervoerd met de auto? Dan is het verstandig om een eigen vervoerverzekering hiervoor af sluiten. Op deze manier kunnen wij nog genoeg voorbeelden geven welke verzekeringen er zijn en welke wellicht voor jou interessant zijn om af te sluiten.

Wij helpen je graag om een keuze te maken uit het enorme aanbod van een groot aantal verzekeraars. Je bent daardoor verzekerd van een verzekeringspakket dat is afgestemd op de activiteiten van jouw mooie bedrijf.

3

Uitvaart

Wist je dat de huidige kosten voor een begrafenis gemiddeld € 10.000,- bedragen en voor een crematie gemiddeld € 7.500,-?
Je kunt hiervoor zelf sparen, je kunt een deel sparen en daarbij een uitvaartverzekering afsluiten of je kunt er een verzekering voor afsluiten.

Bij het afsluiten heb je twee keuzes: een geldverzekering (hierbij ontvang je het verzekerde bedrag welke je zelf kunt besteden) of een natura verzekering (je verzekert een dienstenpakket met eventueel een extra geldbedrag). De uitvaartverzekering keert altijd uit!
Onze adviseur Sylvia Kaat adviseert je graag hierover.

Met een uitvaartverzekering kun je veel zorg uit handen nemen van de nabestaanden.

Verzekeringen

Zo gaan wij te werk

Hiernaast zie je het te doorlopen traject voor het afsluiten van een verzekering. Als tussenpersoon neemt Sylvia van Kester je graag werk uit handen voor het afsluiten van een verzekering en het (eventueel) indienen van schade bij jouw verzekeringsmaatschappij. Neem vrijblijvend contact op en maak kennis met Sylvia.

Maak een afspraak
Stappenplan Verzekeringen

Formulieren

Rijnpoort Hypothekene & Verzekeringen Sylvia

Contact opnemen

Heb je vragen voor Sylvia? Stel ze gerust!

Contact