MKB verzekeringen - Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten
MKB verzekeringen

MKB verzekeringen

Voor jou als ondernemer is het belangrijk om je goed te verzekeren. Je moet je hierbij afvragen: welke risico’s kan ik zelf dragen en welke risico’s moet/ wil ik gaan verzekeren. Hiervoor bestaan verschillende verzekeringen speciaal voor het MKB.

Heb je een eigen pand? Dan is het verstandig om hiervoor een gebouwenverzekering af te sluiten. Met een inventaris goederenverzekering verzeker je jouw zaken tegen o.a. brand en waterschade. Worden er goederen vervoerd met de auto? Dan is het verstandig om een eigen vervoerverzekering hiervoor af sluiten. Op deze manier kunnen wij nog genoeg voorbeelden geven welke verzekeringen er zijn en welke wellicht voor jou interessant zijn om af te sluiten.

Wij helpen je graag om een keuze te maken uit het enorme aanbod van een groot aantal verzekeraars. Je bent daardoor verzekerd van een verzekeringspakket dat is afgestemd op de activiteiten van jouw mooie bedrijf. Bekijk de mogelijkheden.

Eigen bedrijf?

Wees goed verzekerd - Laat je informeren door een deskundige!

Verzekeringen
Passende verzekering

Op maat gemaakt

Door ons sterke informatienetwerk en onze goede samenwerking met verzekeringsmaatschappijen zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de assurantiebranche. Hierdoor beschikken wij over alle relevante informatie waardoor wij jou een passende verzekering kunnen aanbieden. Onze verzekeringsadviseur Sylvia Kaat bekijkt graag met jou de mogelijkheden.