Particuliere verzekeringen - Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten
Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Met particuliere verzekeringen kun je je verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen die veel geld kosten. Hierbij kunt je denken aan schade, diefstal, ziekte of ongelukken. Maar welke verzekering(en) heb je nodig om die risico’s af te dekken en welk(e) risico(‘s) kun je zelf dragen? In een persoonlijk gesprek bespreken wij dit graag met jou.

Bij een particuliere schadeverzekering moet je denken aan een verzekering voor jouw woning en inboedel, maar ook een aansprakelijkheid,- rechtsbijstand- en doorlopende reisverzekering (inclusief annulering) zijn verzekeringen die van belang kunnen zijn.

Zou je graag een offerte ontvangen voor de verzekering van uw motorrijtuig (auto, motor of bromfiets)? Onze schade adviseur Sylvia Kaat vraagt informatie op bij verschillende maatschappijen en stuurt je met plezier een passende offerte toe.

Niet alleen voor particuliere verzekeringen kun je terecht bij Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen. Ook adviseren wij graag voor MKB verzekeringen. Als ondernemer moet je je goed afvragen welke risico's je zelf kan dragen en welke risico's verzekerd moeten worden.
Heb je een eigen pand? Dan is het verstandig om hiervoor een gebouwenverzekering af te sluiten. Met een inventaris goederenverzekering verzeker je jouw zaken tegen o.a. brand en waterschade. Worden er goederen vervoerd met een auto? Dan is het verstandig om een eigen vervoerverzekering hiervoor af te sluiten. Op deze manier kunnen wij nog genoeg voorbeelden geven welke verzekeringen er zijn en welke wellicht voor jou interessant zijn om af te sluiten.

Dus niet alleen voor particuliere verzekeringen moet je bij Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen zijn, ook voor MKB verzekeringen kun je bij ons terecht.

Welke risico's moet je afdekken?

Sylvia zoekt het graag voor je uit!