Uitvaart verzekeringen - Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten
Uitvaart verzekeringen

Uitvaartverzekering

Waarom zou je een uitvaartverzekering afsluiten? Nou, wist je dat de huidige kosten voor een begrafenis gemiddeld €10.000,- bedragen en voor een crematie gemiddeld €7.500,-?
Je kunt hiervoor zelf sparen, je kunt een deel sparen en daarbij een uitvaartverzekering afsluiten of je kunt er een verzekering voor afsluiten.

Bij het afsluiten heb je twee keuzes: een geldverzekering (hierbij ontvang je het verzekerde bedrag welke je zelf kunt besteden) of een natura verzekering (je verzekert een dienstenpakket met eventueel een extra geldbedrag). Een bijkomend voordeel: De uitvaartverzekering keert altijd uit!
Onze schade adviseur Sylvia Kaat adviseert je graag hierover.

Met een uitvaartverzekering kun je veel zorg uit handen nemen van de nabestaanden.

Overige verzekeringen:
Met particuliere verzekeringen kun je je verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen die veel geld kosten. Hierbij kunt je denken aan schade, diefstal, ziekte of ongelukken. Maar welke verzekering(en) heb je nodig om die risico’s af te dekken en welk(e) risico(‘s) kun je zelf dragen?

Bij een particuliere schadeverzekering moet je denken aan een verzekering voor jouw woning en inboedel, maar ook een aansprakelijkheid,- rechtsbijstand- en doorlopende reisverzekering (inclusief annulering) zijn verzekeringen die van belang kunnen zijn.

Niet alleen voor particuliere verzekeringen kun je terecht bij Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen. Ook adviseren wij graag voor MKB verzekeringen. Als ondernemer moet je je goed afvragen welke risico's je zelf kan dragen en welke risico's verzekerd moeten worden.
Heb je een eigen pand? Dan is het verstandig om hiervoor een gebouwenverzekering af te sluiten. Met een inventaris goederenverzekering verzeker je jouw zaken tegen o.a. brand en waterschade. Worden er goederen vervoerd met een auto? Dan is het verstandig om een eigen vervoerverzekering hiervoor af te sluiten. Op deze manier kunnen wij nog genoeg voorbeelden geven welke verzekeringen er zijn en welke wellicht voor jou interessant zijn om af te sluiten.

Dus niet alleen voor een uitvaartverzekering of particuliere verzekeringen moet je bij Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen zijn, ook voor MKB verzekeringen kun je bij ons terecht.

Verzekeringen

Wij leveren maatwerk

Verzekeringen

Voor particulieren en MKB

Door ons sterke informatienetwerk en onze goede samenwerking met verzekeringsmaatschappijen zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de assurantiebranche. Hierdoor beschikken wij over alle relevante informatie waardoor wij jou een passende verzekering kunnen aanbieden. Onze verzekeringsadviseur Sylvia Kaat bekijkt graag met jou de mogelijkheden.

Rijnpoort Hypotheken en Verzekeringen: Niet alleen verzekeringen betreffende uitvaartverzekeringen, maar zeker ook voor andere particuliere verzekeringen én voor het MKB.