ONTWIKKELAARS
Optimaliseren van nieuwbouwprojecten


Maak een afspraak

Bij de koop en verkoop van een woning wordt meestal gebruik gemaakt van de hulp en adviezen van een makelaar. Maar ook bij de ontwikkeling van een nieuwbouwproject wordt steeds vaker een makelaarskantoor betrokken. Angelique Grootscholten werkt bij Rijnpoort makelaars in Kwintsheul en zij richt zich volledig op deze nieuwbouwtak, samen met haar collega’s Monique Strik en Nikki van der Houwen.

Ontwikkelen

Wij hopen dat projectontwikkelaars ons zo vroeg mogelijk inschakelen wanneer zij met een nieuw project gaan starten. Als makelaar hebben wij veel kennis in huis over de wensen van de lokale markt. Door samen te werken met de ontwikkelaars kunnen we ervoor zorgen dat de woningen en de wijk zo goed mogelijk passen bij de potentiële kopers", vertelt Angelique. De makelaar geeft niet alleen advies over de indeling van de wijken en woningen, maar bijvoorbeeld ook over in welke prijscategorie er behoefte aan nieuwbouw is. "Ontwikkelaars hebben de grond soms al een lange tijd in bezit voordat zij er daadwerkelijk gaan bouwen. In een paar jaar tijd kan de behoefte in een gebied veranderen. Een voorbeeld hiervan is het project Woerdblok in Naaldwijk. In eerste instantie waren er plannen om de laatste fase te bebouwen met woningen in het hoge segment. Maar die plannen zijn van zo'n tien jaar geleden. En nu het project dus definitief ontwikkeld wordt, blijkt dat daar op dit moment veel minder behoefte aan is. Wij adviseren dan om daar in een andere prijsklasse te gaan bouwen.

Actuele projecten

Op dit moment werkt Rijnpoort Makelaars mee aan onder meer de projecten De Hoven (Poeldijk), Poeldijk Dorp, Schelpenduin (Monster), Woerdblok (Naaldwijk) en Vroonpoort (Den Haag). De afwisseling maakt het werk volgens Angelique leuk en uitdagend. "Of het nu seniorenwoningen zijn, starterswoningen of luxe herenhuizen; ze moeten allemaal weer aan andere eisen voldoen. Dit hopen wij zo goed mogelijk te realiseren."

Contact opnemen

Heeft u ontwikkelingsplannen voor een project? Wij zijn u graag van dienst met een vrijblijvend advies.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.