Wateringen - Rijnpoort Makelaars
Mijn favorieten

Wateringen

Wateringen

Dit gezellige dorp wordt omringd door Den Haag, Rijswijk, Den Hoorn, Schipluiden, Kwintsheul, Poeldijk, Honselersdijk en Monster. Wateringen telt zo’n 16.335 inwoners.
Mede door de ideale ligging is dit een uitstekende plek om te wonen. Binnen enkele minuten ben je bij de N211 waarna er tal van mogelijkheden zijn om naar uit te rijden. Zo ben je binnen 20 minuten in het gezellige centrum van Delft maar ook in een kwartiertje op het strand van Kijkduin. Toch heb je door het dorpse karakter de knusse ervaring van een rustige woonomgeving.

Wateringen is een kindvriendelijk dorp met geweldige speeltuinen en een ruime keuze aan basisscholen en kinderopvang.

Wateringen kent een gemêleerde bouw van prachtige historische panden tot aan alle comfort die nieuwbouwwoningen te bieden hebben.

Een gezellig centrum met grote variatie aan winkels en gezellige horecagelegenheden. Wateringen heeft jou een hoop te bieden. In het centraal gelegen Hofpark heb je alle ruimte om te sporten, ontspannen en spelen. Tevens vind je hier het rijksmonument De Hofboerderij, een belangrijk cultureel en maatschappelijk erfgoed waar veel verschillende clubs gevestigd zijn. Ook treden er regelmatig muzikanten op en tonen kunstenaars hun werk.

Ben je sportief aangelegd of wil je lekker in beweging komen? Dan heeft Wateringen tal van sportverenigingen waar je je lekker kunt uitleven.  Zo is er OMNI sportvereniging VELO en sportvereniging KMD, zijn er meerdere sportscholen en Team City Bootcamp. Voor wie het liever rustiger aan doet heeft Wateringen ook een gezellige biljartvereniging The Old Counters.

Het jaarlijkse festival Waterpop geeft je gratis toegang tot één van de best bezochte evenementen van het Westland. Het heeft de naam om artiesten vroeg te ontdekken en bekende gevestigde namen keren tevens regelmatig terug.

De historische vereniging van Wateringen biedt onder andere interessante tentoonstellingen, lezingen en natuurhistorische wandelingen.

Zin om gezellig te winkelen? Het centrum biedt jou hier alles wat je nodig hebt en de actieve winkeliersvereniging doet er alles aan om het jou naar de wens te maken en leuke evenementen te organiseren. Trek in een hapje of een drankje? Bezoek dan één van de gezellige horecagelegenheden, er is namelijk een zeer ruim aanbod.

Kortom, en plek waar jij je wilt vestigen om optimaal woongenot te ervaren!

Wij kennen Wateringen als geen ander! Ben jij op zoek naar een makelaar in Wateringen? Neem dan contact met ons op.