Start verkoop woningen project Heulpark, Kwintsheul
Mijn favorieten
Nieuwbouw

Start verkoop project Heulpark, Kwintsheul

  • Rijnpoort Makelaars
  • 15 juni 2023

Start verkoop project Heulpark

Op vrijdag 23 juni a.s. start de online verkoop van de eerste groene buurtjes Toscaanse Jasmijn en Kamperfoelie in project Heulpark, die gezamenlijk 26 woningen omvatten. Vanaf dat moment zijn alle aankoopdocumenten beschikbaar op de website van Heulpark. 

Kom naar het verkoopevent!

Op woensdag 28 juni is er een verkoopevent bij sportcomplex Quintus. Hier staan wij voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je de aankoopdocumentatie te overhandigen. Je bent van harte welkom van 19.00 tot 21.00 uur bij Quintus. Adres: Leeuwerik 1 in Kwintsheul.

Inschrijvingsprocedure

Vanaf start verkoop op 23 juni is het mogelijk om je in te schrijven op één van de woningen in Heulpark. De inschrijfperiode loopt tot en met 2 juli. Daarna zullen de woningen worden toegewezen op basis van het gemeentelijke registratiesysteem van Gemeente Westland. Hoe langer je hier staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een nieuwbouw koopwoning. Meer informatie hierover vind je op de website van gemeente Westland.

Financiële check

Bij de toewijzing van de woningen wordt rekening gehouden met de financiële mogelijkheden. Een financiële check, is daarom een inschrijfvoorwaarde. Er wordt op deze manier immers meer zekerheid verschaft over de financiële haalbaarheid.

Mocht je nog niet beschikken over een dergelijke verklaring, dan kan deze financiële check bij onze financiële adviseur Rijnpoort Hypotheken & Verzekeringen. Mocht je de woning uit eigen middelen willen betalen, dan kun je straks bij het inschrijfformulier een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ uploaden en heb je geen financiële check nodig.

Lilian Verhuisadvies Aankoop

Op zoek naar je droomwoning?

Er is meer mogelijk dan je denkt. Maak een gratis zoekopdracht aan of neem vrijblijvend contact op.

Gratis zoekopdracht