Kom 20 juni naar Wooncafé Westland
Mijn favorieten
Algemeen

Wooncafé Westland – 20 juni

  • Rijnpoort Makelaars
  • 25 mei 2023

Wooncafé Westland

Op dinsdag 20 juni a.s. organiseren wij het Wooncafé Westland bij Restaurant Bij5 in Naaldwijk. Van 19.00 – 21.00 uur is iedereen van harte welkom.
Een breed en divers scala aan specialisten geeft je graag antwoord op al je (woon) vragen.

Meerdere bedrijven aanwezig:

Notariskantoor Remmerswaal –> In begrijpelijke taal krijg je uitleg over het koopproces, de koopakte, het opmaken van een samenlevingscontract of een testament.
Westland Woont Duurzaam –> Gemeente Westland is aanwezig met energiecoaches om je tips te geven voor het verduurzamen van je woning.
Perfectkeur –> Dé specialist op het gebied van bouwkundige keuring en energielabel.
Kijk Verkoopstyling –> De eerste indruk is erg belangrijk. Tips nodig bij het verkoop klaarmaken van je woning? Kijk Verkoopstyling helpt je graag verder.
My Label –> Je woonwensen vertaald in een plattegrond met de juiste indeling en kleurgebruik. De finishing touch voor de inrichting van je woning mét 3D visualisering.
Rijnpoort Makelaars –> Stel al je vragen over het verkopen en kopen van een woning. Ook voor vrijblijvend verhuisadvies of de waardering/ taxatie van je woning kan je bij Rijnpoort Makelaars terecht.
Rijnpoort Makelaars – Nieuwbouw –> Informatie over de laatste ontwikkelingen van lopende nieuwbouwprojecten, maar ook van Westlandse projecten die binnenkort van start gaan!
Rijnpoort Hypotheken & Verzekeringen –> Advies op maat bij het afsluiten van je hypotheek of verzekeringen. Wellicht kom je in aanmerking voor een starterslening, informeer ernaar!

Dus, denk je na over het kopen, verkopen, verbouwen of verduurzamen van je woning? Kom dan langs! Je kan al je vragen kwijt bij onze specialisten.
Wij gaan er met elkaar een mooi event van maken en kijken ernaar uit je te ontmoeten.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Lilian Verhuisadvies Aankoop

Op zoek naar je droomwoning?

Er is meer mogelijk dan je denkt. Maak een gratis zoekopdracht aan of neem vrijblijvend contact op.

Gratis zoekopdracht